PROVJERENO: 7 sitnica zbog kojih će on "izgubiti" glavu za vama

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osećaj koji prolazi (a ostaje ljubav), ali to ne mora biti tako. Muškarac se  vremenom može još više zaljubiti u ženu nego na početku veze. Otkrivamo vam 7 sitnica zbog kojih će vas zavoleti još više!

Svaki put kada ga nasmejete.
"Ako možete navesti ženu da se smeje, možete je navesti na bilo šta", rekla je jednom Mariln Monro. Isto važi i za muškarce. Kada nekoga uspete da nasmejete, to je nešto najljepše što možete učiniti. A naročito ako je ta osoba vaš partner koji će se zbog toga još više zaljubiti u vas.

Kada zaspite na njegovom ramenu.
Ne događa se često i upravo zato ima u sebi neku posebnu romantičnost i nežnost. Gledati partnerku kako mirno spava na njegovom ramenu, za muškarca je posebno slatki prizor i nema šanse da se zbog toga ne istopi (da dobro ste pročitali).

Kada se probudi pored vas i shvati kakav je srećnik.
Muškarci to rade i češće nego što mislimo, ali ređe će to i priznati. No idući put kada se probudite i vidite partnera kako vas gleda verovatno su misli upravo to – koliko je srećan što se budi pored žene poput vas.

Kada prvi put zajedno provedete dan u krevetu.
Kada provedete 24 sata zajedno i ne postane vam dosadno, znak je da ste verojatno pronašli partnera za čitav život. To će možda biti i trenutak kada muškarac prvi put shvati da je zaljubljen u vas.
Kada vas ponovno vidi poslije duže razdvojenosti.
Bilo da ste na službenom putu, u posetu rodbini ili je reč o nekom trećem razlogu, vaša ili njegova odsutnost i razdvojenost učiniće da mu jako nedostajate i da se još više zaljubi u vas.

Svaki put kada ste tu za njega
Bilo da je reč o problemima na poslu ili da ga muči nešto drugi, muškarac će ceniti kada je partnerka uz njega. Možda vam neće tražiti pomoć ili vam se žaliti (jer muškarci misle da time pokazuju vlastitu slabost), ali vaša prisutnost i te kako će mu puno značiti. Čak i ako ne razumete zašto se toliko uzrujao i sama vaša podrška biće mu dovoljna.

Posle vaše prve velike svađe.
Većina parova doživi trenutak kada shvati da će morati da se potrudi kako bi njihova veza uspela, a taj trenutak često dođe poslije velike svađe. Nijedna svađa nije prijatna, ali znajući da ste oboje spremni da raspravite o onome što vas muči i da ste spremni da sagledate i drugu stranu, učiniće vašu vezu još čvršćom - i produbiti njegova osećanja prema vama.

Nema komentara:

Objavi komentar